• Головна
  • Україна
  • Поліція викрила наркобізнес, який мав 10 млн грн прибутку щомісяця та працював у 14 областях України

Поліція викрила наркобізнес, який мав 10 млн грн прибутку щомісяця та працював у 14 областях України

Поліція викрила наркобізнес, який мав 10 млн грн прибутку щомісяця та працював у 14 областях України

Учасникам схеми загрожує до 12 років тюрми

Нацполіція викрила логістичний хаб зі збуту наркотиків і психотропів, який працював на території 14 регіонів України та розповсюджував різні види наркотичних речовин. Правоохоронці одночасно провели 36 обшуків та вилучили наркотики на понад 6 млн грн. Про це повідомили у Нацполіції у середу, 15 листопада.

Правоохоронці встановили, що до угруповання входили дев’ять людей віком від 28 до 43 років. Зловмисники рекламували свої послуги та координували розповсюдження наркотиків через Телеграм-боти та в інтернеті. Наркотики відправляли поштою під вигаданими анкетними даними по всій території України. Щомісяця наркобізнес приносив майже 10 млн грн прибутку.

У 14 областях правоохоронці одночасно провели 36 обшуків та вилучили понад 9 кг «Альфа-PVP» — це майже 30 тисяч «доз», 4 кг амфетаміну — орієнтовно 15 тисяч «доз», а також по 8 тисяч «доз» канабісу і «спайсу». Крім того, поліцейські знайшли 200 пігулок «екстазі», понад пів тисячі набоїв та «чорнові» записи. Приблизна вартість вилученого товару — 6 млн грн.

Правоохоронці затримали дев’ятьох осіб, їм повідомили про підозру та готують запобіжні заходи. Зловмисникам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.  

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності