За продаж наркотиків львів’янина ув’язнять на 9 років

Метадон

У чоловіка також конфіскують усе майно

35-річного львів’янина засудили до 9 років ув’язнення за продаж наркотиків. Його визнали винним у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч. 2, 3 ст. 307 КК України). У чоловіка також конфіскують все майно. Про це стало відомо із вироку Сихівського суду.

Обвинувачений незаконно зберігав у своїй квартирі наркотичний засіб – метадон. Згодом він почав торгувати ним на одній із вулиць Львова неподалік дому.

Під час проведення обшуку у помешканні чоловіка виявили та вилучили понад 32 грами метадону, 0,13 грама героїну, а також, 0,01 грама ацетилкодеїну та 0,02 грама 6-моноацетилморфін.

З’ясувалося, що обвинувачений придбав метадон у невстановленої особи. Наркотичну речовину йому привіз водій таксі. Чоловік заплатив за неї 12 000 грн. Згодом ці гроші вилучили у водія таксі.

Така кількість метадону це приблизно 160 доз наркотику. У вироку також йдеться, що це об`єктивно перевищує потреби для власного вживання, а отже свідчить про умисел продажу наркотиків. У помешканні львів’янина також вилучили електронні ваги.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності