• Головна
  • Україна
  • На Волині наркодилер сховав 1 кг наркотиків у стіні будинку

На Волині наркодилер сховав 1 кг наркотиків у стіні будинку

Фото: Поліція Волинської області

38-річний лучанин організував злочинне угрупування

У Волинській області поліція викрила злочинне угрупування, яке займалося збутом наркотиків. Правоохоронці затримали чотирьох злочинців. Про це повідомила поліція Волинської області в понеділок, 13 листопада. 38-річний наркодилер сховав 1 кг наркотиків у стіні.

Угрупування діяло у Волинській області. Зловмисники виготовляли наркотики й психотропи та продавали їх на заході України в особливо великих розмірах. Як визначили правоохоронці, злочинці щомісяця заробляли понад 500 тис. грн зі збуту наркотиків. Організатор — 38-річний лучанин. Зловмиснику допомагали троє спільників.

Відео: поліція Волинської області

Роботою нарколабораторії завідував 41-річний мешканець Луцького району. Він організував наркоцех у своєму будинку, де і виготовляв амфетамін. Збував психотропи роздрібними партіями 29-річний лучанин. Його помічник, 21-річний мешканець Луцька, отримував великі партії наркотичних речовин, які фасував та передавав організатору, або продавав за його вказівкою.

Під час обшуку правоохоронці вилучили майже два кілограми амфетаміну та обладнання для його виготовлення.Також у злочинців виявили декілька транспортних засобів, блокноти із записами незаконної діяльності та значні суми грошей.

До цього ж поліцейські знайшли схованку з кілограмом наркотиків у стіні підпільної лабораторії. Загальна вартість вилучених наркотиків та психотропів сягає понад мільйон гривень.

Усіх учасників злочинного угрупування затримали. Організатору, лаборанту та двом наркокур’єрам оголошено про підозру, їм обирають запобіжні заходи. Триває досудове розслідування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності