У Києві 51-річного чоловіка покарають за знущання із собаки

Фото ілюстративне

У тварини виявили перелом ребер, перелом задньої лівої кінцівки та численні садна

У київському парку двоє перехожих помітили чоловіка, що знущався із собаки. Зловмисник бив собаку, душив ремінцем та тягнув по асфальту силою. Перехожі викликали поліцію. Про це у неділю, 12 листопада, повідомив заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

Київські поліцейські отримали повідомлення від двох перехожих дівчат про те, що в парку «Бабин Яр» чоловік знущається із собаки. Дівчата зняли на відео, як чоловік ішов парком з маленькою собакою породи йоркшир-тер'єр та бив її ногами, душив ремінцем і тягнув силою по асфальту.

Як розповіли у пресслужбі поліції, патрульні прибули до парку та виявили чоловіка з травмованою собакою. Під час спілкування з правоохоронцями кривдник тварини не зміг пояснити причину своєї агресивної поведінки.

Собаку помістили до ветеринарної клініки. Під час огляду ветеринари виявили у тварини перелом ребер, перелом задньої лівої кінцівки та численні садна. Тварину залишили у ветеринарній клініці для подальшого лікування.

Поліцейські встановили особу чоловіка — це виявився 51-річний киянин. За фактом жорстокого поводження з собакою розпочали досудове розслідування. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру. Чоловікові загрожує обмеження волі до трьох років або позбавлення волі до трьох років з конфіскацією тварини.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності