Мешканець Львівщини отримав рік умовно за те, що стріляв з рушниці у собаку

Мешканець Львівщини отримав рік умовно за те, що стріляв з рушниці у собаку

71-річний чоловік визнав свою вину

Бродівський районний суд Львівської області засудив 71-річного пенсіонера, який з пневматичної рушниці стріляв у собаку. Інцидент трапився на початку серпня, у вироку, який оприлюднили 29 вересня, пенсіонера визнали винним у жорстокому поводженні з тваринами і засудили до тюремного ув’язнення, замінивши його на 1 рік умовного терміну.

З порталу судової влади відомо, що засуджений за жорстоке поводження з твариною — Євген Тимусь. Вранці 2 серпня він вистрілив з пневматичної рушниці у безпритульну собаку, яка лежала неподалік його дому.

«Взяв належну йому пневматичну рушницю марки «STRIKERHATSAN» із якою вийшов на балкон своєї квартири, яка розташована на другому поверсі будинку та активним способом, шляхом натиску на спусковий гачок, здійснив один постріл з вказаної пневматичної рушниці у безпритульну собаку внаслідок чого спричинив їй тілесні ушкодження у вигляді рани шиї», — йдеться у вироку суду.

71-річний Євген Тимусь визнав свою винуватість та уклав угоду з прокурором. Бродівський районний суд визнав пенсіонера винним та призначив йому п’ять років ув’язнення, проте замінив його на один рік умовного терміну.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності