• Головна
  • Україна
  • У Києві у відділку поліції побили пораненого військового: у Нацполіції оприлюднили власну версію конфлікту (ВІДЕО)

У Києві у відділку поліції побили пораненого військового: у Нацполіції оприлюднили власну версію конфлікту (ВІДЕО)

У Києві у відділку поліції побили пораненого військового: у Нацполіції оприлюднили власну версію конфлікту (ВІДЕО)

Чоловік повернувся на передову зі струсом мозку

У Києві поліцейський побив пораненого військового у відділку поліції. На передову чоловік повернувся зі струсом мозку. Відео побиття військового поширилося у соцмережах.

Військовослужбовця, який отримав поранення, скерували до Києва на військово-лікарську комісію. Після проходження комісії його на вокзалі затримали правоохоронці за порушення комендантської години.

Чоловік показав поліцейським квиток на потяг, військовий квиток та рішення ВЛК. Однак ті все ж доправили його в Шевченківський райвідділ поліції, де побили, а згодом відпустили.

Зазначають, що чоловік повернувся на передову зі струсом мозку. Його доправили до лікарні. Туди, наче, вже дзвонили з Києва і просили не оформляти травми.

У Національній поліції України натомість оприлюднили свою версію конфлікту. У повідомленні йдеться, що оперативник Шевченківського управління поліції звернувся до перехожого з проханням перевірити його документи та поцікавився, чому він перебуває на вулиці під час комендантської години.

У цей момент до них підійшов чоловік напідпитку в камуфляжі, почав агресивно поводитися і кілька разів штовхнув оперативника. Після цього військового доставили у відділ для перевірки його особи”, - йдеться у повідомленні.

Прокуратура розпочала кримінальне провадження у зв’язку з оприлюдненням відео інциденту з військовослужбовцем в районному управлінні поліції в Києві. Про це повідомили 5 листопада в Офісі Генерального прокурора. Розпочали розслідування за фактом можливих неправомірних дій щодо військовослужбовця з боку працівників поліції.

Речник ДПСУ Андрій Демченко підтвердив, що військовий-прикордонник повертався у місце розташування з лікарні, де обстежувався після контузії та заявив, що виступає за об'єктивне розслідування інциденту.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності