• Головна
  • Новини Львова
  • У лікарні померла 78-річна львів’янка, яку побили та пограбували двоє мешканців Закарпаття

У лікарні померла 78-річна львів’янка, яку побили та пограбували двоє мешканців Закарпаття

У лікарні померла 78-річна львів’янка, яку побили та пограбували двоє мешканців Закарпаття

Майже тиждень медики боролися за життя потерпілої

78-річна львів’янка, яка стала жертвою грабіжників неподалік вулиці Під Голоском, від отриманих травм померла у лікарні. Про це повідомила її донька Марія Назаркевич у Facebook.

Випадок трапився ввечері 9 жовтня, коли львів’янка поверталася додому, на неї напали двоє чоловіків. Один з нападників вдарив жінку металевою трубою по голові. Після цього потерпіла втратила свідомість. Злочинці викрали у жінки 700 грн та сумку з продуктами.

Непритомну жінку знайшли перехожі та викликали швидку. Лікарі діагностували у неї відкриту черепно-мозкову травму. Впродовж тижня за життя львів’янки Ганни боролися медики, проте врятувати її не вдалося.

“Перестало битися серце моєї мами Ганни. Вона прожила 78 років. Померла насильницькою смертю. Зарізали 9 жовтня, коли вона поверталася з дачі в 19.45 вечора. Напевне багато хто цю новину читав, і вона набула розголосу, бо стосується безпеки і життя багатьох людей, які мешкають в районі Голоско”, — написала Марія Назаркевич, донька загиблої львів’янки.

Наступного дня після злочину, правоохоронці затримали нападників, ними виявилися двоє мешканців Закарпатської області віком 30 та 43 років, вони перебувають під вартою. 30-річному закарпатцю, який наніс пенсіонерці численні травми голови, загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна, а 40-річному — до 15 років в’язниці з конфіскацією майна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності