• Головна
  • Україна
  • На хабарі затримали заступника директора Департаменту Державної митної служби

На хабарі затримали заступника директора Департаменту Державної митної служби

На хабарі затримали заступника директора Департаменту Державної митної служби

Таким чином можна було ще й вивезти чималу суму грошей, не декларуючи їх

Правоохоронці затримали на хабарі заступника директора Департаменту Державної митної служби. Про це 8 листопада написали на сторінці “Прямого”, опираючись на інформацію власних джерел.

За 2 тисячі доларів урядовець організовував так званий "зелений коридор" через кордон. Таким чином, окрім безперешкодного перетину кордону, можна було вивезти чималу суму грошей, не декларуючи їх.

Затримання проводили працівники Київської міської прокуратури та Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції.

9 листопада в Офісі генерального прокурора підтвердили, що на хабарі за безперешкодне перевезення через кордон 40 тис. доларів США незадекларованих коштів викрито посадовця Державної митної служби України.

Викрито заступника директора одного з Департаментів Державної митної служби України (ч. 2 ст. 369-2 КК України). Посадовець запропонував громадянину Грузії, який мав намір перетинати державний кордон України, свою допомогу у перевезенні без митного оформлення 40 тис. доларів США. За організацію перевезення незадекларованих коштів через “зелений коридор” посадовець вимагав передати йому 2 тис. доларів США. Правоохоронці затримали його під час одержання неправомірної вигоди.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності