• Головна
  • Україна
  • Двоє ухилянтів намагалися втекти за кордон на дитячих надувних колах

Двоє ухилянтів намагалися втекти за кордон на дитячих надувних колах

Двоє ухилянтів намагалися втекти за кордон на дитячих надувних колах

Порушники заплатили за ризиковану переправу 3,5 та 5 тис. доларів

На Закарпатті двоє ухилянтів на дитячих надувних колах хотіли переплисти Тису і втекти до Румунії. Прикордонники затримали порушників, ще до того, як вони встигли спуститися до річки. Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України у четвер, 2 листопада.

Як повідомляють правоохоронці, у середу вночі правоохоронці помітили біля села Грушово чотирьох осіб, які швидко йшли у напрямку кордону з Румунією. Двоє з них несли з собою кольорові надувні кола. Правоохоронці зупинили порушників. Як виявилося, двоє з затриманих — місцеві підлітки віком 15 та 16 років, а інші двоє — дорослі мешканці Сумщини та Кіровоградщини.

Неповнолітні закарпатці зізналися прикордонникам, що їхній односелець дав їм 200 доларів аби вони провели ухилянтів до річки Тиси та показали у якому напрямку Румунія. Самі ж ухилянти розповіли, що заплатили за переправу 3,5 та 5 тис. доларів.

Наразі правоохоронці встановили особу організатора переправи. До національної поліції направили повідомлення про спробу незаконної переправи осіб через кордон. 

До слова, від 24 лютого 2022 на ділянці, за яку відповідає Мукачівський прикордонний загін, під час спроб переплисти Тису, аби перетнути кордон, загинули 19 чоловіків.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності