• Головна
  • Україна
  • Через Тису на надувній «ватрушці»: на Закарпатті затримали чотирьох ухилянтів

Через Тису на надувній «ватрушці»: на Закарпатті затримали чотирьох ухилянтів

Через Тису на надувній «ватрушці»: на Закарпатті затримали чотирьох ухилянтів

За надані послуги порушники мали заплатити своїм «помічникам» від 2500 до 4800 доларів США

На Закарпатті прикордонники затримали чотирьох чоловіків, які намагалися переплисти річку Тису у напрямку кордону з Румунією. Про це 28 жовтня повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Затриманими виявилися двоє жителів Івано-Франківщини, один мешканець Херсонщини та один чоловік з Київщини. Чоловіки розповіли, що пристали на пропозицію переправників, які запевнили, що глибина річки у тому місці, де їм буде запропоновано її перейти, сягає максимум 1 метра.

Ділки «забезпечили» своїх підопічних одним надувним колом на чотирьох Ані про стрімку течію, ані про високий рівень води у річці чоловіки не знали. Їхні життя врятувало те, що переходити річку вони погодилися у світлий час доби та те, що по дорозі до річки, за 100 метрів до кордону, їх зупинив прикордонний наряд”, — йдеться у повідомленні.

На затриманих складено протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», справи скеровано до суду.

Додамо, нещодавно за п’ять тисяч доларів мешканець Дніпропетровської області намагався вивезти на мікроавтобусі Volkswagen Crafter за кордон двох ухилянтів. Він збудував рухому перегородку в автомобілі, за якою сховалися ухилянти.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності