• Головна
  • Україна
  • Стрілянина у Дніпрі: поліція відкрила провадження за фактом посягання на життя патрульних

Стрілянина у Дніпрі: поліція відкрила провадження за фактом посягання на життя патрульних

Фото: ДБР

Інцидент стався 29 серпня у Дніпрі на проспекті Івана Мазепи

У Дніпрі відкрито кримінальне провадження за фактом посягання на життя патрульних поліцейських, під час сутички 29 серпня.

Про це повідомили у патрульній поліції Дніпропетровської області.

«Обставини вчиненого 29 серпня правопорушення щодо патрульних поліцейських будуть встановлені слідчим шляхом», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі ГУНП в Дніпропетровській області внесли за ст. 348 Кримінального кодексу України.

За посягання на життя працівника поліції передбачене покарання - від 9-ти до 15-ти років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

Додамо, ДБР розслідує правомірність застосування у Дніпрі правоохоронцем табельної зброї, що призвело до загибелі людини. Зокрема, під час патрулювання працівник правоохоронного органу застосував табельну зброю, що призвело до загибелі людини.

Попередньо встановлено, що правоохоронці намагались зупинити елітне авто у середмісті Дніпра, водій якого, за наявними даними, ігнорував законні вимоги правил дорожнього руху. Після зупинки автомобіля, чоловік поводився агресивно, мав всі ознаки алкогольного сп’яніння, застосував фізичну силу та почав бити інспекторів поліції.

Окрім того, у крові загиблого чоловіка виявили 2,48 проміле алкоголю, що співмірне із вживанням близько пляшки горілки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності