• Головна
  • Україна
  • Вибух в кабінеті начальника поліції: у тимчасово окупованому Енергодарі підірвалося керівництво МВС Росії (відео)

Вибух в кабінеті начальника поліції: у тимчасово окупованому Енергодарі підірвалося керівництво МВС Росії (відео)

Будівля, де трапився вибух, використовувалась також як помешкання особового складу окупантів. Внаслідок вибуху будинок зазнав значних пошкоджень, пожежа поширилася на 3-5 поверхи.

18 серпня в тимчасово окупованому Енергодарі була призначена нарада керівників міської «поліції». Орієнтовно о 09:23 в кабінеті начальника поліції пролунав потужний вибух.

Про це пишуть на сторінці Головного управління розвідки МО України.

Внаслідок вибуху чисельні поранення отримали начальник міського відділу полковник МВС Росії Чесанов Павло Валерійович (Чувашська республіка), його заступник з оперативної роботи, керівник слідчого відділу, начальник чергової частини та керівники низки підрозділів. Одразу після вибуху їх терміново доправили до місцевої лікарні.

Після оперативного обстеження поранених, з окупованого Мелітополя було терміново викликано три реанімобілі. Вже звідти планується евакуація військовими гелікоптерами на територію РФ.

Будівля, окрім розміщення управління «поліції», використовувалась як помешкання особового складу окупантів. Внаслідок вибуху будинок зазнав значних пошкоджень, пожежа розповсюдилася на 3-5 поверхи.

На цю мить район події заблоковано. Можливість пересування містом для цивільних суттєво обмежена. В місті повністю вимкнули мережу Інтернет.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності