• Головна
  • Новини Львова
  • До Львова прибули 24 службових собаки: допомагатимуть поліції на деокупованих територіях (відео)

До Львова прибули 24 службових собаки: допомагатимуть поліції на деокупованих територіях (відео)

До Львова прибули 24 службових собаки: допомагатимуть поліції на деокупованих територіях (відео)

Усі цуценята - німецькі вівчарки та малінуа

Сьогодні, 21 серпня, до Львова приїхали ще 24 службових собаки від Фонду Говарда Баффета. Попередня партія чотирилапих помічників поліцейських прибула в Україну на початку серпня.

Про це пишуть на сторінці поліції Львівської області.

Усі цуценята, передані закордонними партнерами, – породи німецька вівчарка та малінуа (бельгійська вівчарка). Собаки віком від одного року і вже пройшли базовий курс дресування, зауважила керівниця Відділу організації кінологічної діяльності Національної поліції України підполковник поліції Світлана Коломієць.

До кінологічних центрів Національної поліції України прибули службові собаки з ЄвропиСьогодні, 21 серпня, до Львова приїхали ще 24 службових собаки від Фонду Говарда Баффета. Попередня партія чотирилапих помічників поліцейських прибула в Україну на початку серпня.За словами начальника Відділу організації кінологічної діяльності Національної поліції України підполковника поліції Світлани Коломієць, усі цуценята, передані закордонними партнерами, – породи німецька вівчарка та малінуа (бельгійська вівчарка). Собаки мають вік від одного року і вже пройшли базовий курс дресування.«У подальшому ці собаки пройдуть спеціальні навчання та поїдуть на деокуповані території. Там вони допомагатимуть у проведенні розмінувань, пошуку вибухових та наркотичних речовин, а також при виконанні інших завдань», – зазначила Світлана Коломієць.Вона також підкреслила, що підтримка Фонду Баффета є дуже суттєвою. Закордонні партнери разом із собаками передають українським правоохоронцям необхідні аксесуари для догляду за тваринами, корми, амуніцію, навчальне та тренувальне обладнання, інше майно. «Від імені нашої служби хочу щиро подякувати нашим закордонним партнерам за допомогу у непростий для нас час», – сказала Світлана Коломієць.Вона також додала, що загалом вітчизняні правоохоронці повинні отримати 100 службових собак з різних країн Європи. Близько 70 з них вже прибули до України. Нагадаємо, це вже друга подібна передача службових собак українським правоохоронцям від закордонних партнерів. На початку серпня цього року Національна поліція отримала від представників Королівства Нідерландів 26 службових собак.https://lv.npu.gov.ua/news/kinolohichni-tsentry-natsionalnoi-politsii-ukrainy-otrymaly-popovnennia-z-za-kordonuНаціональна поліція України МВС України

Posted by Поліція Львівської області on Monday, August 21, 2023

«У подальшому ці собаки пройдуть спеціальні навчання та поїдуть на деокуповані території. Там вони допомагатимуть у проведенні розмінувань, пошуку вибухових та наркотичних речовин, а також при виконанні інших завдань», – зазначила Світлана Коломієць.

Вона також підкреслила, що Фонд Баффета разом із собаками передав українським правоохоронцям необхідні аксесуари для догляду за тваринами, корми, амуніцію, навчальне та тренувальне обладнання.

Вона також додала, що загалом правоохоронці мають отримати 100 службових собак з різних країн Європи. Майже 70 з них вже прибули до України.

Додамо, на початку серпня Національна поліція отримала від представників Королівства Нідерландів 26 службових собак.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності