• Головна
  • Україна
  • Лякаючий стан здоров’я Саакашвілі: МЗС України висловило протест послу Грузії

Лякаючий стан здоров’я Саакашвілі: МЗС України висловило протест послу Грузії

Лякаючий стан здоров’я Саакашвілі: МЗС України висловило протест послу Грузії

В МЗС готові обговорити питання перевезення та лікування політика в Україні

Міністерства закордонних справ України висловило рішучий протест грузинському послу Георгію Закарашвілі через суттєве погіршенням стану Міхеіла Саакашвілі.

Про це 4 липня повідомили у пресслужбі міністерства.

Так, Закарашвілі викликали до дипломатичного відомства на виконання доручення президента України Володимира Зеленського.

Зокрема, таке ставлення до Саакашвілі в МЗС України називають «абсолютно неприйнятним». Наголошується, що влада Грузії має припинити знущання з громадянина України.

«У зв’язку з цим послу Грузії в Україні Георгію Закарашвілі було запропоновано повернутися до Тбілісі для проведення консультацій задля пошуку шляхів вирішення ситуації, що склалася», - йдеться у повідомленні.

Водночас українська сторона заявила про готовність невідкладно обговорити питання перевезення Саакашвілі до України для лікування та догляду.

Нагадаємо, у мережі з’явилися кадри експрезидента Грузії та громадянина України Міхеїла Саакашвілі, який відбуває термін у грузинській в’язниці. Зокрема, на фото та відео видно, що політик сильно схуд — настільки, що вже мало схожий на себе у звичних кондиціях.

Додамо, що президентка Грузії Саломе Зурабішвілі вважає, що умови тримання Міхеїла Саакашвілі потрібно пом’якшити, відпустивши його з електронним браслетом.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності