• Головна
  • Україна
  • «Приношу щирі вибачення за сказані слова»: харківський таксист, який потрапив у скандал, публічно попросив вибачення (відео)

«Приношу щирі вибачення за сказані слова»: харківський таксист, який потрапив у скандал, публічно попросив вибачення (відео)

«Приношу щирі вибачення за сказані слова»: харківський таксист, який потрапив у скандал, публічно попросив вибачення (відео)

У вибаченні таксист зазначає, що сказав слова, які не відображають його реальну позицію

Таксист у Харкові обурився, що клієнтка попросила вимкнути російську музику і заявив, що «Харків — російськомовне місто», а «Україна — країна 404», тобто та, якої не існує.

У Харкові дівчина замовила таксі в службі Болт, сіла в машину і почула, що у водія грає російська музика. У відповідь на  прохання вимкнути, водій сказав, що Харків — російськомовне місто, він все життя розмовляв російською і продовжить.Також таксист сказав дівчині, щоб та «їхала зі „своєю задроченною мовою“ на западенщину, і як його задовбала ця „дурна істерія з патріотизмом“.

Проте згодом з’явилося публічне вибачення таксиста. На ньому він українською мовою розповідає, що його звати В’ячеслав і він є мешканцем Харкова.

У вибаченні таксист зазначає, що сказав слова, які не відображають його реальну позицію. Він запевняє, що підтримує Україну і є патріотично налаштований. І щиро просить вибачення за сказане.

Нагадаємо, росіяни змушують водіїв на окупованих територіях доносити на пасажирів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності