• Головна
  • Україна
  • Анджеліна Джолі оприлюднила фото затопленого українського міста після підриву Каховської ГЕС

Анджеліна Джолі оприлюднила фото затопленого українського міста після підриву Каховської ГЕС

Анджеліна Джолі оприлюднила фото затопленого українського міста після підриву Каховської ГЕС

Серед фотографій, оприлюднених Джолі, втікачі з Судану, Лівії, Палестини та Південного Судану, українка з Бучі Київської області та затоплене містечко Афанасіївку

Американська актриса Анджеліна Джолі оприлюднила світлини з українськими біженцями та наслідками затоплення українського міста Афанасіївка Миколаївської області через підрив Росією Каховської ГЕС.

Ці фото розміщені на сторінці Джолі в Instagram.

Джолі повідомила, що наразі понад 100 мільйонів людей були змушені залишити свої домівки та стали біженцями, яким довелося пережити найгірші та найекстремальніші ситуації на землі. Серед фотографій втікачів з Судану, Лівії, Палестини та Південного Судану дві світлини показали українку з Бучі Київської області та затоплене містечко Афанасіївку.

«Біженці — це люди, які втекли від війни, насильства, конфлікту чи переслідувань і перетнули міжнародний кордон, щоб знайти безпеку в іншій країні. Перш за все, вони пережили найгірші та найекстремальніші ситуації на землі. Вони заслуговують нашої поваги», - написала Джолі.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі після 20 років роботи покинула пост посла доброї волі ООН у справах біженців. Анджеліна Джолі запевнила, що «продовжуватиме робити все, що в її силах, для підтримки біженців та інших переміщених осіб».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності