"В реальності вона дуже красива" - хлопчина із кав'ярні, який не помітив Джолі

"В реальності вона дуже красива" - хлопчина із кав'ярні, який не помітив Джолі

14-річний Юліан зі Львова, який сидів у кав'ярні, коли до неї зайшла знаменита Анджеліна Джолі, розповів, через що саме не помітив актрису та як ставиться тепер до такої неочікуваної слави у соцмережах. Про це пише ТСН.

Хлопець розповідає, що того дня опинився в кав'ярні випадково. Він їхав забирати колесо до свого велосипеда. Маршрутки довго не було, тож він зайшов на кілька хвилин до кафе перекусити.

"Я сів за столик і краєм вуха чую, що хтось англійською розмовляє. Думаю, якась американська знаменитість. Бачив її, але не зрозумів, хто це, не впізнав", - розповідає хлопець.

Юлік бачив багато фільмів із Джолі, але каже, що в житті вона зовсім інша.

"В реальності вона дуже красива, а от в фільмах так деколи загримують, що рідна мама не впізнає", - зізнається.

А ще хлопець розповів, чим займався тоді, коли позаду нього зазнімкували голівудську зірку.

"Я слухав музику в той момент. Просто переглядав пости в Інстаграмі"....Ніяких планів не будував, а популярність знайшла тебе, - додає.

Каже, після того, як відео виклали у соцмережі, він отримав десятки дзвінків та повідомлень. Навіть мама подзвонила йому сказати, що він тепер - зірка. Щодо мемів, які почали з'являтися у мережах - реагує спокійно.

"Не ображаюсь, люди діляться позитивом, що тут такого", - пояснює Юліан.

Львів'янин вдячний Анджеліні Джолі і всім, хто допомагає Україні під час війни та вірить у перемогу нашої держави.

Нагадаємо, в суботу, 30 квітня, в одній із кав'ярень Львова помітили голлівудську акторку та посола доброї волі ООН у справах біженців Анджеліну Джолі. Зірка прибула до України з гуманітарною місією. Відвідала львівський залізничний вокзал, де зустріла пасажирів евакуаційного поїзда з Покровська. Під час візиту до Львова американської акторки Анджеліни Джолі в місті лунали сирени повітряної тривоги. Зірка не розгубилася та пішла в безпечне місце. У мережі гучно відреагували на приїзд гості з-за океану.

Візит голлівудської зірки Анджеліни Джолі до України не обмежився Львовом. Акторка відвідала також містечко Борислав, де поспілкувалась з дітьми у навчаьно-реабілітаційному центрі “Гармонія”.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності