• Головна
  • Україна
  • У Польщі затримали торговця людьми з України, якого розшукував Інтерпол

У Польщі затримали торговця людьми з України, якого розшукував Інтерпол

У Польщі затримали торговця людьми з України, якого розшукував Інтерпол

Українця затримали на прикордонному переході в Корчовій під час прикордонного контролю на в’їзд до Польщі,

Польські прикордонники затримали 32-річного українця, якого розшукувала Міжнародна організація кримінальної поліції Інтерпол.

Про це пише ukrayina.pl., посилаючись на eska.pl.

Чоловіка підозрюють в участі в організованому злочинному угрупованні, яке займається торгівлею людьми. Його заарештували.

Українця затримали на прикордонному переході в Корчовій під час прикордонного контролю на в’їзд до Польщі.

«Чоловіка підозрюють в участі в організованому злочинному угрупованні, яке займається торгівлею людьми та відмиванням грошей. Його підозрюють у вербуванні жінок для заняття проституцією. Два роки тому влада Франції видала червоне повідомлення Інтерполу та європейський ордер на арешт проти нього», — сказав речник Бещадського відділу прикордонної служби, лейтенант Пьотр Закєларж.

За його словами, червона нота Інтерполу означає найвищий рівень міжнародного розшуку та є інформацією для служб про те, що розшукувана особа є небезпечним злочинцем.

Він додав, що за законодавством Франції підозрюваному загрожує до двох років позбавлення волі. Чоловіка затримали та арештували на 60 діб. Його долю вирішить суд.

Нагадаємо, Польща оголосила у розшук одного з найбагатших львівських бізнесменів. Його підозрюють в організації злочинного угрупування.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності