• Головна
  • Україна
  • Живопис, скульптури та відеоарт: в Ізраїлі відкрили виставку українських митців (фото)

Живопис, скульптури та відеоарт: в Ізраїлі відкрили виставку українських митців (фото)

Живопис, скульптури та відеоарт: в Ізраїлі відкрили виставку українських митців (фото)

Виставка триватиме до 22 травня

У середу, 17 травня, в Українському культурному центрі при Посольстві України в Тель-Авів відкрилась виставка, яка присвячена темі «САМОТНІСТЬ / LONELINESS».

Виставка триватиме до 22 травня цього року. Там представлені 25 творів живопису і скульптури та відеоарту, 23 художників, які проживають в Україні.

Відкривали мистецьку виставку перший секретар Посольства України в Ізраїлі Марина Посмітна, заступник посла, Радник з політичних питань Посольства України в Ізраїлі Ігор Борисенко, а також арт директорка Благодійного фонду Козицького, докторка мистецтвознавства Христина Береговська.

На відкриття заходу завітали представники посольства України в Ізраїлі. Також були присутні дипломатичний корпус Польщі, Великобританії, Фінляндії, Данії, Ірландії, Португалії, Хорватії, Греції та інших країн та представники Української громади в Ізраїлі.

Ця подія відбулась в межах мистецького проєкту «Ми і світ» Благодійного Фонду Козицького. Зазначимо, що це вже 22 виставка у світі. Зокрема, перша у Тель-Авіві.

Нагадаємо, раніше у Сеймі Польщі експонується виставка під назвою «Українка». Її відкрили з нагоди проведення у Варшаві Парламентської асамблеї ОБСЄ.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності