• Головна
  • Україна
  • Сирський у зоні бойових дій сказав, про що свідчить перегрупування війська Росією

Сирський у зоні бойових дій сказав, про що свідчить перегрупування війська Росією

Сирський у зоні бойових дій сказав, про що свідчить перегрупування війська Росією

Командувач Східного угруповання військ заявив, що ситуація на східному фронті напружена, але контрольована

Командувач Східного угруповання військ Олександр Сирський 6 травня знову побував у зоні бойових дій на Сході. Сирський зустрівся з командирами бойових частин та розповів про ситуацію на Сході.

Про це пише «Канал 24».

Олександр Сирський та командири обговорили заходи для кращої оборони Бахмута й завдання максимального ураження вагнерівцям. На місці було ухвалено необхідні оперативні рішення.

Командувач Східного угруповання військ заявив, що ситуація на східному фронті напружена, але контрольована.

Він розповів, що росіяни останніми днями збільшили інтенсивність обстрілів з важкого озброєння, почали використовувати більш удосконалену техніку та проводять перегрупування військ.

Це свідчить про те, що ворог не збирається змінювати свої плани та робить все можливе, аби взяти Бахмут під контроль та продовжити наступальні дії,– сказав Сирський.

Він також наголосив, що завдяки активним діям наших бійців противнику не вдається досягти поставлених цілей.

Сирський пояснив, що не всі питання можна обговорити віддалено й спілкування наживо з командирами дало змогу детально розібратись у ситуації та спланувати майбутні дії.

З нагоди Дня піхоти Сирський відзначив державними та відомчими нагородами, а також вручив цінні подарунки близько 170 бійцям східного фронту, які героїчно проявили себе у боях.

Нагадаємо, «вагнерівці» лишаються у Бахмуті, адже Пригожин заявив, що йому таки дали боєприпаси та відправили до нього Суровікіна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності