• Головна
  • Україна
  • "Ви за*бали, військові": у Чернівцях через місце на парковці чоловік вдарив воїна

"Ви за*бали, військові": у Чернівцях через місце на парковці чоловік вдарив воїна

Постраждалий має намір піти на медекспертизу, оскільки підозрює, що чоловік зламав йому носа

У Чернівцях водій вдарив військового через те, що вони не поділили місце для паркування.

Про це у Facebook розповів брат військового Олександр Ставчанський.

«Чоловік на машині КІА не поділив стоянку та нецензурними словами образив мого брата, який услід почув слова «Ви за*бали, військові». Після чого вдарив в обличчя мого брата, та втік з місця пригоди», - написав Олександр Ставчанський.

Водночас сам постраждалий – Роман Ставчанський – у коментарі molbuk.ua розповів, що він паркувався біля під’їзду одного з будинків на бульварі Героїв Крут. За його словами, було сніжно й слизько, тож коли ззаду під’їхало авто КІА, Роман вийшов й попросив чоловіка, щоб той почекав, доки він припаркується. Проте стався конфлікт, адже водій КІА заявив, що це його місце. На що військовий здивовано відповів: невже за рік, поки він служив, можна було вже паркомісце купити.

«Після цього чоловік просто підійшов до мене й кулаком вдарив у ніс. Одразу сів у машину та поїхав», - сказав військовий, який тому звільнився у запас із 92-ї бригади ТРО, а перед тим був на Харківщині.

Він розповів, що поліція вже розслідує цей інцидент. Йдеться про дрібне хуліганство, відтак зловмиснику загрожує лише штраф. Натомість Роман Ставчанський має намір піти на медекспертизу, оскільки підозрює, що чоловік зламав йому носа.

Тим часом поліцейські вже знайшли чоловіка, який ударив військового, ним виявився 38-річний чернівчанин.

Нагадаємо, на Івано-Франківщині у гірськолижному курорті в Буковелі хамовитий відпочивальник образив бойового медика, який приїхав сюди на реабілітацію.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності