• Головна
  • Україна
  • Ситуація, яка перевернула життя: колишня пресофіцерка Держприкордонслужби виїжджає з України

Ситуація, яка перевернула життя: колишня пресофіцерка Держприкордонслужби виїжджає з України

Ситуація, яка перевернула життя: колишня пресофіцерка Держприкордонслужби виїжджає з України

Експресофіцерка додала, що змінює номерні знаки IVANKA на своєму авто на номери іншої країни

Колишня пресофіцерка Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України Іванна Плантовська, яка потрапила у скандал через світлини з відпочинку за кордоном, повідомила, що вона виїжджає з Одеси, і загалом з України за кордон.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в соцмережі.

За словами дівчини, вона закохалася в Одесу, коли 4 роки тому вперше приїхала в місто з однією валізою в руках, а зараз рушає в нове життя.

«Вважаю, що досягла багато саме завдяки Одесі. Знайшла крутих вірних друзів, змінилась перш за все духовно, і звичайно зовні, також дійшла до омріяних капітанських зірок і хорошої посади (згодом розповім більше), проте доля вносить свої корективи. Життя у мене змінюється зараз кардинально, сьогодні я залишаю Одесу. Час рухатись далі, і я знаю, що мене чекає нова цікава сторінка мого життя», — написала вона.

Експресофіцерка додала, що змінює номерні знаки IVANKA на своєму авто на номери іншої країни, але Україна лишається в її серці назавжди, і пообіцяла розповісти своїм підписникам про «ситуацію, яка перевернула її життя».

Нагадаємо, що скандал з колишньою пресофіцеркою одеської ДПСУ Іванною Плантовською розгорівся на початку січня 2023 року. Вона опублікувала фото та відео із Франції і розлютила цим соцмережі. Українці вважали таку демонстрацію розкішного відпочинку з боку офіційної представниці ДПСУ у період повномасштабної війни неприпустимою.

Пізніше стало відомо, що Іванну Плантовську перевели до Житомирського прикордонного загону. У ЗМІ повідомили, що її нова робота не пов'язана зі ЗМІ, зокрема і з комунікацією загалом.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності