• Головна
  • Новини Львова
  • Депутати Львівської облради пересварились через скандальну перепустку, яку подарував ексглава патрульних

Депутати Львівської облради пересварились через скандальну перепустку, яку подарував ексглава патрульних

Депутати Львівської облради пересварились через скандальну перепустку, яку подарував ексглава патрульних

Ірина Гримак звернеться до міського голови за роз’ясненням щодо видачі таких перепусток

Працівницю Львівської обласної ради Василину Софранюк, яка потрапила у скандал з перепусткою на проїзд площею Ринок, оштрафували на роботі. Також дівчину хочуть викликати на позачергову сесію облради, аби вона «відзвітувала».

Про це під час сесії Львівської облради повідомила голова ЛОР Ірина Гримак.

«Що стосується самої перепустки, за інформацією ЛМР вона не є чинною, це не є документ, а є фотокопією роздрукованого бланку. Стосовно працівника апарату застосовано дисциплінарне стягнення, а у рамках атестації, яка планується (так як вже передбачається термін), ми будемо реагувати у подальшому та дивитися на те, як це застосування вплинуло на результат», — зазначила Ірина Гримак.

Дівчина має з’явитися на позачерговій сесії облради, яка відбудеться 6 квітня. Водночас депутат Михайло Байтала поставив під сумнів слова голови ЛОР. Він зазначив, що зовнішній вигляд перепустки та вказаній на ній дані відповідають оригінальному документу.

«Справа в тому, що всі перепустки реєструються і особисто надаються під розпис, так що фотокопії не може бути. Там вписується прізвище, номер машини і хто має право вести, так що Вас (Ірину Гримак - ред.) вводять в оману», — зазначив депутат.

За його словами, всі перепустки йдуть чітко по звітності з відповідним номером. А у випадку, якщо всіх зазначених елементів на тій перепустці не було, варто звернутися до міського голови Андрія Садового з питанням чому вони ігнорують дотримання правил видачі перепусток.

Водночас Ірина Гримак пообіцяла звернутись до міського голови з результатами цього депутатського запиту, щоб він дав роз'яснення про те, як сьогодні здійснюється облік перепусток перетину Площі Ринок у місті Львові.

Нагадаємо, керівника патрульної поліції Львівщини відсторонили від виконання службових обов'язків через відео у соцмережах. Він подарував своїй дівчині перепустку на проїзд площею Ринок у місті Львові. Зазначимо, що у Львові заборонений в'їзд на площу Ринок приватним автомобілям. В’їзд на ту територію можуть здійснювати лише службові автомобілі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності