• Головна
  • Новини Львівщини
  • Що відомо про дівчину, якій очільник патрульної поліції Львівщини подарував перепустку на площу Ринок

Що відомо про дівчину, якій очільник патрульної поліції Львівщини подарував перепустку на площу Ринок

Що відомо про дівчину, якій очільник патрульної поліції Львівщини подарував перепустку на площу Ринок

Вона працює помічницею депутата Львівської обласної ради від фракції «Європейська солідарність» Андрія Думи.

Дівчина Романа Пилипенка, очільника патрульної поліції Львівщини, Василина Софранюк (Федюк) після скандального відео в мережі закрила свою сторінку в соціальних мережах.

У соцмережах пишуть, що Василині Софранюк 30 років, вона розлучена, має неповнолітнього сина і є донькою митника.

За інформацією ЗМІ, вона працює помічницею депутата Львівської обласної ради від фракції «Європейська солідарність» Андрія Думи. Також Софранюк обіймає посаду головного спеціаліста відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва в апараті Львівської обласної ради.

Як розповіла сама Софранюк на скандальному відео, вона їздить за кермом Mercedes. 

За даними ЗМІ, з липня 2022 року вона є власницею Mercedes-Benz CLA 250 з «дзеркальними» номерами ВС1001НХ. Середня ринкова вартість такого автомобіля 20 тисяч доларів.

Нагадаємо, керівника Управління патрульної поліції Львівської області Романа Пилипенка відсторонили від виконання службових обов'язків.

Причиною відсторонення стало відео, на якому він дарує своїй дівчині перепустку на проїзд пішохідною зоною на площі Ринок у Львові. 

Керівництво Департаменту патрульної поліції призначило службове розслідування.

Додамо, що у Львові заборонений в'їзд на площу Ринок приватним автомобілям.

За процедурою ЛКП «Ратуша-сервіс» видає перепустки на заїзд на площу Ринок у Львові після погодження на виконкомі.

Сьогодні, 23 січня, стало відомо, що перепустка, подарована очільником патрульної поліції Львівщини, є недійсно. Про це на брифінгу сказала керівниця ЛКП «Ратуша-сервіс» Ірина Тихоліз.

«Червоні» перепустки такого типу, яка була на відео, за її словами, втратили чинність у березні 2021 року, і їх замінили новими зразками.

«Тепер перепустки такого типу замінили «коричневими». Їх мали службові машини, для разових заїздів, обслуговування делегацій, обслуговування реставраційних робіт. Вона діє як разова та є тимчасовою для категорії «Д». Такі перепустки не продаються, лише йдуть чітко з реєстру через ЦНАП. Просто прийти, принести листочок і попросити перепустку не можна» зазначила вона.

Додамо, що Роман Пилипенко очолював патрульну поліцію Львова з 6 червня 2017 року. Він народився у місті Макіївка Донецької області. У 5 років разом з родиною переїхав до Донецька. 

З 2001 до 2008 років Пилипенко служив в МВС України. З 2005 року був старшим оперуповноваженим спеціального відділу боротьби з правопорушеннями у сфері інтелектуальної власності та високих технологій при Управління Державної служби боротьби з економічними злочинами ГУМВС України в Донецькій області.

З 2014 до 2015 років займався приватною юридичною практикою, а потім пішов працювати командиром 5-ої роти 1-го батальйону УПС МВС у м. Києві.

З липня до листопада 2015 року працював командиром 4-го батальйону УПС МВС у м. Львові, а з листопада 2015 року до квітня 2016 року був заступником начальника Управління патрульної поліції м. Львова ДПП НПУ.

З квітня 2016 року працював керівником патрульної поліції Запоріжжя.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності