• Головна
  • Україна
  • Вояж у Париж та хейт у соцмережах: скандальну пресофіцерку ДПСУ звільнили з військової служби

Вояж у Париж та хейт у соцмережах: скандальну пресофіцерку ДПСУ звільнили з військової служби

Вояж у Париж та хейт у соцмережах: скандальну пресофіцерку ДПСУ звільнили з військової служби

Іванна Плантовська на початку січня потрапила у скандал через те, що хизувалась у соцмережах відпочинком за кордоном

Скандальну офіцерку пресслужби Південного регіонального управління ДПСУ Іванну Плантовську звільнили з військової служби.

Про це повідомляє «Українська правда», посилаючись на джерела в правоохоронних органах та речника ДПСУ Андрія Демченка.

Раніше на початку січня Іванна Плантовська потрапила у скандал через те, що хизувалась у соцмережах відпочинком за кордоном, та була переведена з Одеси в Житомир.

Так, з посади офіцера пресслужби Південного регіонального управління її було переведено для проходження подальшої служби в Житомирський прикордонний загін на посаду, яка не пов’язана з комунікаційним напрямком.

«На цей час вона звільнена з лав Державної прикордонної служби України відповідно до норм законодавства про військовий обов'язок і військову службу. Звільнення відбулося наприкінці січня. Вкотре відмічу, в час повномасштабної війни тисячі прикордонників та прикордонниць зі зброєю в руках боронять країну і гинуть за неї, самовіддано забезпечують захист кордону на не менш загрозливих напрямках, тому я дуже сподіваюсь, що наших хлопців та дівчат перестануть і не будуть порівнювати з діями окремих військовослужбовців, які більше уваги приділяють особистому життю та хизуються цим», — зазначив Демченко.

А кілька днів тому Плантовська опублікувала нову світлину на своїй сторінці у Facebook та отримала чергову порцію хейту. Зокрема, у коментарях користувачі соцмережі обурилися, що навіть після скандалу вона продовжує дратувати українців епатажними світлинами. Натомість у відповідь Плантовська зазначила, що «заздрісники, які не мають своїх грошей, рахують чужі».

Втім Демченко наголосив, що фото і коментарі Іванна Плантовська робила, вже не перебуваючи на службі в ДПСУ.

Нагадаємо, після гучного скандалу з подарованою перепусткою очільника Управління патрульної поліції Львівщини Романа Пилипенка звільнили з цієї посади. Причиною стало відео, якез’явилося у соцмережах. У хвилинному ролику Пилипенко дарує працівниці обласної ради Василині Софранюк перепустку для в’їзду авто на площу Ринок, яка є пішохідною.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності