Скористався службовим становищем: очільника патрульної поліції впізнали у ще одному відео

Скористався службовим становищем: очільника патрульної поліції впізнали у ще одному відео

Відео знімав хтось із працівників Управління патрульної поліції Львівщини

 У мережі з’явилося відео, на якому чоловік, зовні дуже схожий на начальника Управління патрульної поліції Львівщини, миє на службовій мийці на території УПП автомобіль, схожий на попередній автомобіль його дівчини Василини Софранюк.

Про це пише журналістка Вікторія Балицька на своїй сторінці у Facebook.

Відео знімав хтось із працівників УПП.

«Це дуже благородно помити автомобіль коханої. Але ж не на мийці, на якій мають митися службові авто поліції. І не казенними засобами. УПП то ж не дача святого Валентина правда?», зазначає журналістка.

Mercedes-Benz Cla 250 2016 White 2.0L з’явився у чиновниці облради влітку минулого року. Його орієнтовна ціна — 20 тис. доларів.

«Так, в розпал війни головний спеціаліст відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва в апараті Львівської обласної ради міняє автомобілі. Але то таке. Головне питання — звідки кошти на ці автомобілі в рядової працівниці облради?», запитує Вікторія Балицька.

Нагадаємо, керівника Управління патрульної поліції Львівської області Романа Пилипенка відсторонили від виконання службових обов'язків.

Причиною відсторонення стало відео, на якому він дарує своїй дівчині перепустку на проїзд пішохідною зоною на площі Ринок у Львові. Керівництво Департаменту патрульної поліції призначило службове розслідування.

Додамо, що у Львові заборонений в'їзд на площу Ринок приватним автомобілям.

За процедурою, ЛКП «Ратуша-сервіс» видає перепустки на заїзд на площу Ринок у Львові після погодження на виконкомі.

Сьогодні, 23 січня, стало відомо, що перепустка, подарована очільником патрульної поліції Львівщини, є недійсною. Про це на брифінгу сказала керівниця ЛКП «Ратуша-сервіс» Ірина Тихоліз.

«Червоні» перепустки такого типу, яка була на відео, за її словами, втратили чинність у березні 2021 року, і їх замінили новими зразками.

«Тепер перепустки такого типу замінили «коричневими». Їх мали службові машини, для разових заїздів, обслуговування делегацій, обслуговування реставраційних робіт. Вона діє як разова та є тимчасовою для категорії «Д». Такі перепустки не продаються, лише йдуть чітко з реєстру через ЦНАП. Просто прийти, принести листочок і попросити перепустку не можна» зазначила вона.

Додамо, що Роман Пилипенко очолював патрульну поліцію Львова з 6 червня 2017 року. Він народився у місті Макіївка Донецької області. У 5 років разом з родиною переїхав до Донецька. 

З 2001 до 2008 років Пилипенко служив в МВС України. З 2005 року був старшим оперуповноваженим спеціального відділу боротьби з правопорушеннями у сфері інтелектуальної власності та високих технологій при Управління Державної служби боротьби з економічними злочинами ГУМВС України в Донецькій області.

З 2014 до 2015 років займався приватною юридичною практикою, а потім пішов працювати командиром 5-ої роти 1-го батальйону УПС МВС у м. Києві.

З липня до листопада 2015 року працював командиром 4-го батальйону УПС МВС у м. Львові, а з листопада 2015 року до квітня 2016 року був заступником начальника Управління патрульної поліції м. Львова ДПП НПУ.

З квітня 2016 року працював керівником патрульної поліції Запоріжжя.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності