Бахмут — це Сталінград навпаки - експерт

Під час битви під Сталінградом, яка тривала з липня 42-го до лютого 43 -го нацисти об'єктивно зламали свої «великі сталеві наступальні зуби».

Бахмут – це Сталінград навпаки, де російські окупаційні війська і грають роль нацистів.

Про це сказав військовий експерт Петро Черник у інтерв’ю для LVIV.MEDIA

Він нагадує, що під час битви під Сталінградом, яка тривала з липня 42-го до лютого 43 -го нацисти об'єктивно зламали свої «великі сталеві наступальні зуби».

За той час як каже експерт, Радянський Союз накопичив багато живої сили, Накопичив неймовірну кількість бронетехніки та авіації, якраз з допомогою союзників, і перейшов до системного контрнаступу, який і увінчався кінцево завершенням Другою світової війни.

«Однак,підкреслюю, від Сталінградської битви до завершення війни ще пройшло добрих два з половиною роки», - нагадує експерт.

Передумови для контрнаступальних дій складаються, каже експерт і зауважує:

«Однак, пам'ятаймо, що китайське правило ведення війни каже – по- справжньому виграшні стратегії ніколи не повторюються. І третя блискуча контрнаступальна операція українців чи каскад операцій відбудеться за логікою, і в спосіб там і тоді, де ми зараз цього побачити не можемо і нехай так і буде. Хай якісна операція залишається у потемках», - каже Петро Черник.

Нагадаємо, Петро Черник каже, Росія перебуває у стратегічній пастці. Росія розгорнула мобілізаційний процес, який із жовтня не припиняється ні на хвилину. Те, що мобілізація часткова, –  пропагандистські наративи для втихомирення свого населення й виключення найменших бунтів у РФ.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності