• Головна
  • Україна
  • «Лобіювати українські інтереси в Італії»: Ареcтович під час війни гайнув до Риму (фото)

«Лобіювати українські інтереси в Італії»: Ареcтович під час війни гайнув до Риму (фото)

«Лобіювати українські інтереси в Італії»: Ареcтович під час війни гайнув до Риму (фото)

Водночас українці дивуються, як ексрадник ОПУ зміг виїхати за кордон

Ексрадник Офісу Президента Олексій Арестович поїхав в Рим на «ділову зустріч». Зокрема там він має зустрітися з «українськими бізнесменами та лобістами українських інтересів в Італії».

Про це пише Afisha.it, яка після прибуття Арестовича до країни взяла у нього коментар.

«На запрошення Ukraine Lobby and Business Club він зустрінеться з українськими підприємцями та лобістами українських інтересів в Італії. Очікується, що під час цього ділового заходу йтиметься про важливість публічної дипломатії», — йдеться у публікації.

Натомість Арестович розповів, як йому подобається Італія, її громадяни та подорожі, а також ділився своїми смаковими уподобаннями у місцевій кухні. Не забув Арестович під час свого відрядження й про війну в Україні.

«Насправді підтримка італійського уряду народу України надзвичайна – більше, ніж ми могли очікувати. Мова йде, мабуть, уже про мільярди євро. В Україні була з візитом прем’єр-міністр Італії, що також свідчить про підтримку. А ще і фінансова допомога, і військова допомога. Одні лише комплекси протиповітряної оборони дуже багато чого вартують, адже вони здатні збивати балістичні цілі, які є основною загрозою для України», - сказав Арестович.

Також ексрадник ОПУ прокоментував слова Папи Римського щодо війни в Україні.

«Папа Римський думає періодами в сотні років і опікується півтора мільярдами католиків у світі. Тобто він дивиться з дуже високої позиції, що є не дуже зрозумілою до кінця, наприклад, українцям, які дивляться з точки зору свого дому, який атакує ворог. Тому Папа має бути обережним, висловлювання його являються дуже поміркованими. Він закликає до миру. І було б дуже дивним, якби він закликав до війни, правда?», - міркує Арестович.

Водночас на поїздку Арестовича вже відреагували українці: вони цікавляться, як під час загальної мобілізації та воєнного стану, коли держслужбовцям заборонили виїзд із країни, колишній радник ОП зміг потрапити до Італії.

Нагадаємо, нещодавно народний депутат Микола Тищенко на фоні скандалу з поїздкою до Таїланду звинуватив журналістів у дискредитації перед азійськими партнерами.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності