• Головна
  • Україна
  • Зеленський звернувся до українців, які вимушено виїхали за кордон

Зеленський звернувся до українців, які вимушено виїхали за кордон

Він попросив всіх, хто виїхав, повернутися після перемоги

Володимир Зеленський звернувся до українців, які втікаючи від війни, знайшли прихисток за кордоном. Він попросив всіх, хто виїхав, повернутися додому після перемоги.

Про це Володимир Зеленський заявив під час пресконференції.

«Наша держава не може бути потужною без вас, шановні українці. Я хочу сказати вам: при всій любові до всіх держав, які дали прихисток для вас, пам’ятайте, що ви українці. Ви не румуни, поляки, німці. При всій любові до цих держав і великої поваги, вони дійсно багато для нас зробили і підтримують вас, але я хочу, щоб ви знали: я б дуже хотів, щоб ви повернулися», — сказав президент.

Також Зеленський зазначив, що після перемоги потрібно повернутися для того, щоб відновлювати Україну.

«Я зараз не кличу вас назад. Насамперед безпека. Думайте про неї і це ваша особиста думка і ваш вибір, але головне, щоб ви знали, що для нас ви такі самі українці. Ми чекаємо точно на повернення до нормального життя. Після перемоги повертайтеся, тому що треба відновлювати нашу прекрасну державу, бо вона для всіх людей, для тих, хто зараз тут, хто боронить державу, хто захищає, і для тих, хто вимушено тимчасово виїхав. Українці ви назавжди це точно, хоч виїхали ви тимчасово», — додав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Володимир Зеленський сказав, що Україна протистоїть агресору і в цьому їй допомагають союзники. Тож дуже важливо щоб кожен з нас сфокусувався і працював на своєму місці тоді буде перемога.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності