Путін може вторгнутися в іншу країну - Зеленський

Інформацію про загрозу з боку Росії передали президентці Молдови Санду

Президент Володимир Зеленський вважає, що Росія може напасти ще на інші країни.

Про це він сказав під час пресконференці з нагоди повномасштабного вторгнення Росії.

“Я вважаю, що так [Путін може вторгнутися в іншу країну- ред.]. Це можливо і це може статися. Президенту Путіну треба показувати успіх і перемоги. Успіху на полі бою з Україною не буде, масованого реваншу не вийде. Принаймні ми будемо боротися. Якщо буде постачання — ми будемо сильнішими”, - завуважив Зеленський.

“Всі розуміють, що він буде там, де є слабке місце, де є якісь негаразди. Тобто, ті, чи інші конфлікти, сепаратні інституції”, - сказав президент України, відповідаючи на запитання про можливу загрозу з боку РФ сусіднім країнам.

Зеленський навів приклад Молдови.

Ви знаєте приклад Молдови. Наша розвідка перехопила документ. Ви знаєте, що я відкрито про це сказав, привіз цю інформацію в ЄС і передав її Майі Санду. Там є докази, що росіяни хотіли змінити керівництво держави. Давайте подумаємо, як вони можуть це зробити. Де їхні кордони з Молдовою? Я не бачу цих кордонів. Тобто, буде висадка, де вона може бути? Ми говоримо про атаку на Придністров’я чи Кишинев. Вони (росіяни) можуть розвивати цей напрямок.

Їм знадобилося два тижні, щоб знайти іншу інформаційну атаку, після засідання у Брюсселі. Зараз вони вкидують інформацію, що на контактній лінії ПМР та України відбуваються якісь непорозуміння. Вони закидують інформацію, що Україна збирається зайти на цю територію.

Я говорив, щоб Молдова думала про це, і як вирішити це питання, бо це погана ситуація. Це було на початку війни. Росіяни постійно будуть це робити. Такі речі треба попереджати посиленням зброї, санкціями тощо”, - сказав Володимир Зеленський.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності