• Головна
  • Україна
  • Встановлять генератори та водонагрівачі: «Укрзалізниця» готує вокзали на випадок відключення електроенергії

Встановлять генератори та водонагрівачі: «Укрзалізниця» готує вокзали на випадок відключення електроенергії

Встановлять генератори та водонагрівачі: «Укрзалізниця» готує вокзали на випадок відключення електроенергії

Ці генератори дозволять зробити вокзали незалежними від можливих атак ворога на енергетичну інфраструктуру України

«Укрзалізниця» отримала від Товариства Червоного Хреста України 35 генераторів для безперебійної роботи залізничних вокзалів України.

Про це повідомили в «Укрзалізниці».

У компанії зазначили, що їх головна мета — щоб вокзали залишались точкою, куди люди можуть прийти і гарантовано отримати послуги. На вокзалах розгоратимуться точки, де можна буде отримати чай, каву, погрітися, а ці генератори дозволять зробити вокзали незалежними від можливих атак ворога на енергетичну інфраструктуру України.

Генератори працюватимуть на вокзалах у: Запоріжжі (2 вокзали), Вінниці, Хмельницькому, Кам’янці-Подільському, Бердичеві, Рівному, Кривому Розі (2 вокзали), Ковелі, Коломиї, Мукачево, Трускавці, Моршині, Жмеринці, Івано-Франківську, Чернівцях, Чопі, Ужгороді, Житомирі, Миронівці, Чернігові, Тростянці, Сумах, Харкові, Одесі, Черкасах, Кропивницькому, Бердичеві, Тернополі, Львові (2 вокзали) та на станціях Тараса Шевченка і Дарниці у Києві.

Надана допомога сприятиме безперебійному процесу перевезення пасажирів, які, тікаючи від обстрілів, полишають свої оселі, щоб зберегти життя

член правління «Укрзалізниці», голова пасажирського напрямку Олександр Перцовський член правління «Укрзалізниці», голова пасажирського напрямку Олександр Перцовський

Загальна вартість гуманітарної допомоги становить майже 12 мільйонів гривень.

Зазначається, що позаминулого тижня «Укрзалізниця» вже отримала від ТЧХУ 154 водонагрівачі, які були розподілені серед 79 вокзалів. Відтепер, завдяки новому обладнанню, кімнати відпочинку та кімнати для матерів з дітьми будуть забезпечені безперервною подачею гарячої води.

Нагадаємо, Німеччина виділить Україні € 20 млн на закупівлю резервного обладнання, яке допоможе реагувати на терористичні атаки на критичну інфраструктуру.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності