• Головна
  • Україна
  • Вперше побачив свою «дружину» в суді: чоловік 3 роки намагався розлучитися з незнайомкою

Вперше побачив свою «дружину» в суді: чоловік 3 роки намагався розлучитися з незнайомкою

Вперше побачив свою «дружину» в суді: чоловік 3 роки намагався розлучитися з незнайомкою

Тернополянин дізнався про те, що він вже «одружений», у жовтні 2019 року, коли подав документи для реєстрації шлюбу зі своєю коханою

На Тернопільщині чоловіку Богдану кілька разів відмовляли у реєстрації шлюбу через те, що він вже одружений. І ось після 3-х років судових процесів йому нарешті вдалося розлучитись.

Відповідне рішення оприлюднили на сторінці Тернопільського апеляційного суду, пише «Українська правда».

Шахрай кілька років тому викрав паспорт Богдана, переклеїв фото і на підроблений документ зареєстрував шлюб. Тернополянин дізнався про це у жовтні 2019 року, коли подав документи для реєстрації шлюбу зі своєю коханою. Проте тоді він отримав відмову, адже у Держреєстрі вже був запис про його одруження.

Виявилося, що «штамп» поставили ще у квітні 2008 року, коли чоловік виїжджав за кордон, а його документи в Україні вкрали. Після повернення він подав заявку про втрату паспорта, але підтвердити тривале перебування за кордоном не зміг, бо інформація зберігається лише 5 років.

Водночас у суді Богдан вперше побачив свою «дружину» Ірину. В свою чергу вона заявила, що укладала шлюб з іншим чоловіком, а не з ним. Після реєстрації шлюбу подружжя взяло прізвище жінки, втім 2 роки тому вони розірвали шлюб. Також вона надала фото чоловіка, з яким була одружена. Проте у суді позов про розірвання шлюбу не задовольнити.

Тоді Богдан подав апеляційну скаргу: він мотивував тим, що підпис на документах йому не належить. Під час повторного розгляду справи провели почеркознавчу експертизу, яка підтвердила, що підпис в актовому записі про шлюб ставив не Богдан.

«Оскільки факт відсутності нареченого – позивача Богдана, під час реєстрації шлюбу відповідачка визнала у суді першої інстанції, а її представник – в апеляційному суді, а підпис в актовому записі про шлюб належить не йому, колегія суддів Тернопільського апеляційного суду прийшла до висновку, що апеляційну скаргу Богдана слід задовольнити», – йдеться у рішенні суду.

Так, шлюб між Богданом і Іриною судді постановили не дійсним.

Читайте також:

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності