• Головна
  • Новини
  • На Тернопільщині поліція перевірятиме військовий облік переселенців

На Тернопільщині поліція перевірятиме військовий облік переселенців

На Тернопільщині поліція перевірятиме військовий облік переселенців

Спеціальні групи, які почнуть працювати з 18 червня, перевірятимуть реєстрацію внутрішньо-переміщених осіб та їх взяття на військовий облік.

Національна поліція спільно з представниками центрів комплектування й військової служби правопорядку перевірятиме на території Тернопільської області становлення чоловіків-переселенців на військовий облік.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Спеціальні патрульні групи з представників поліції та військової служби правопорядку почнуть роботу від завтра. Як зазначає поліція, таке рішення було прийняте у четвер, 16 червня, на раді оборони Тернопільської області заради запобігання диверсійної діяльності на території краю та виявлення переселенців, які не встали на облік в органах місцевого самоврядування та у військкоматах.

"Їхня основна мета – перевірка реєстрації внутрішньо-переміщених осіб та взяття їх на військовий облік. Також до патрулювання залучатимуть представників органів місцевого самоврядування", - повідомляють у поліції Тернопільщини.

Поліціянти звертаються до громадян з розумінням поставитися до перевірок та завжди носити з собою документи, які засвідчують особу.

Зауважимо, влада гірського міста Сколе на Львівщині просить власників житла оперативно повідомляти про розміщених чоловіків.  Вказівка стосується всіх чоловіків, які зупиняються більше, ніж на 24 години у готелях, базах відпочинку чи приватних садибах на території Сколівської громади.

 

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності