В Instagram з'явились нові функції

В Instagram з'явились нові функції

Тепер сторінку можна буде відновити за допомогою друзів

У соціальній мережі Instsgram з'явились нові функції. Тепер для користувачів стане доступною функція "Ваша діяльність". Про це йдеться у блозі компанії.

Нова функція дозволить видаляти або архівувати публікації, коментарі, або лайки, які залишили пару років назад. Також у соцмережі можна буде фільтрувати свій контент та переглядати його обираючи певні діапазони дат.

Скористатись функцією можна перейшовши у свій профіль. Далі необхідно торкнутися меню у верхньому правому куті та натиснути "Ваша активність".

Ще одна функція дозволить користувачам, які втратили доступ до своєї сторінки, відновити її. Для цього необхідно буде попросити своїх друзів підтвердити свою особу. Поки що компанія не повідомляє усіх деталей щодо нової функції.

Нагадаємо, Lviv.media розповідало, що WhatsApp раніше анонсував нову функцію для своїх користувачів. Тепер у додатку з’явилась можливість ставити реакції на повідомлення. Окрім того, у застосунки користувачі матимуть можливість обрати, чи отримувати повідомлення про реакцію в повідомленнях.

Гаджети

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності