Монобанк запускає продаж військових облігацій

Монобанк запускає продаж військових облігацій

Власник облігацій матиме дохідність до 11% річних

Монобанк завтра презентує нову функцію у додатку — у ньому з'явиться можливість придбати військові облігації. Про це повідомив співзасновник Монобанку Олег Гороховський.

"Завтра новий реліз додатку. У ньому з'явиться можливість придбати військові облігації. Зробили все дуже просто. Купуючи облігацію, ви перераховуєте гроші до бюджету, допомагаєте забезпечити стабільність економіки та наближаєте Україну до перемоги", — каже Гороховський.

Окрім цього, власник облігацій матиме дохідність до 11% річних. Виплати на 100% гарантовано міністерством фінансів України.

Мінімальний строк – півроку, купити можна від 1 облігації.

Довідково. Військові облігації — різновид облігацій внутрішньої державної позики — державних цінних паперів, емітентом яких є Міністерство фінансів України. Військові облігації розміщуються на внутрішньому ринку державних цінних паперів України. Їх особливість полягає у тому, що облігації цільові — кошти від розміщення держава спрямовуватиме на фінансування Збройних сил України та потреб країни в умовах воєнного стану. Держава гарантує власникам Військових облігацій виплату їх номінальної вартості та доходу відповідно до умов розміщення облігацій.

Діджитал

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності