Українські ІТ-фахівці створили телеграм-бот для волонтерства

Українські ІТ-фахівці створили телеграм-бот для волонтерства

Бот персоналізує запити та враховує географію

Команда “Робота в тилу” створила телеграм-бот, у якому можна підписатися на обрані напрямки волонтерства і робіт та отримувати нові оголошення з сайту прямо в месенджер.

Категорії можна обрати самостійно і таким чином фільтрувати запити. Також можна вибрати, отримувати запити на “волонтерство”, “оплачувану роботу” чи все разом.

"Бот персоналізує запити. Неважливо, ваша потреба з IT чи агросфери — бот все розтасує і адресно розішле її відповідним людям, кому це цікаво", — пояснює розробник Артур Федоренко.

Для офлайн робіт Бот також враховує локацію: будь-то одне чи декілька міст, ціла область, вся Україна чи закордоном.

"Це  також чудова новина для компаній і рекрутерів. Це безкоштовно, то ж ми закликаємо усі організації і компанії публікувати свої запити у нас на платформі. Десятки тисяч людей чекають і готові відгукнутися", — кажуть в команді "Робота в тилу".

Нагадаємо, український ІТ-спеціаліст Артур Федоренко створив біржу волонтерських робіт “Робота в тилу”. Цей сайт зручно координує роботу тих, кому треба волонтерська допомога, та тих, хто готовий її надати. Вміст сайту є постійно актуальним та каталогізованим.

Діджитал

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності