Україна отримала офіційне онлайн-представництво в LinkedIn

Україна отримала офіційне онлайн-представництво в LinkedIn

Англомовна сторінка фокусуватиметься на роботі з професійною аудиторією

Україна отримала офіційне онлайн-представництво в соціальній мережі LinkedIn. Англомовна сторінка фокусуватиметься на роботі з професійною аудиторією — підприємцями, лідерами думок, журналістами, а також експатами та іноземцями в цілому. Крім того, тепер спільнота українців у LinkedIn може позначити акаунт України як місце роботи та підкреслити своє українське походження. Про це повідомили в МЗС України.

"В умовах війни та гібридних загроз сторінка Ukraine.ua в LinkedIn, як і інші офіційні канали України, буде поширювати правду про війну, воєнні злочини рф проти України та героїчну боротьбу за свободу в серці Європи. Сторінка також консолідуватиме міжнародну підтримку для посилення економічного та санкційного тиску на рф, а також розповідатиме історії про українських підприємців та компанії під час війни", - йдеться у повідомленні.

У МЗС зазначили, що сторінка України в LinkedIn — частина екосистеми цифрових каналів України для комунікації з міжнародною аудиторією, куди вже входять офіційний сайт України Ukraine.ua та однойменні профілі у FacebookInstagramSpotify та TikTok. Сьогодні ці канали просувають проукраїнські наративи — про Україну як країну свободи та гідності з тисячолітньою історією, унікальною культурною спадщиною, та її боротьбу на захисті європейських цінностей та безпеки світу.

Нагадаємо, надточну сучасну систему “Vision” презентували сьогодні на Львівщині. Ця новинка дозволяє розпізнавати людей та автомобілі. У воєнний час, стане неабиякою допомогою в роботі поліції, адже допоможе у розкритті кримінальних справ та виявлені диверсійних груп.

Діджитал

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності