• Головна
  • Світ
  • У Польщі шестеро українців постраждали внаслідок наїзду авто на автобусну зупинку

У Польщі шестеро українців постраждали внаслідок наїзду авто на автобусну зупинку

У Польщі шестеро українців постраждали внаслідок наїзду авто на автобусну зупинку

Загалом до лікарні потрапило 20 людей. Водієві загрожує довічне ув’язнення

Аварія трапилася у п’ятницю, 1 березня, близько 15:00 на одному з найбільш багатолюдних перехресть у польському місті Щецин. Водій автомобіля Ford Focus виїхав на тротуар, де була автобусна зупинка. Там якраз було чимало людей. Серед них і українці. Про це повідомило польське видання RMF24.

За словами очевидців, автомобіль їхав на великій швидкості. Збивши людей на зупинці, водій втік з місця ДТП. Утікаючи, він виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з іншим автомобілем. Четверо людей отримали травми.

Внаслідок інциденту постраждали 20 людей, віком від 5 до 62 років. Деякі з них у важкому стані. Серед постраждалих шестеро дітей і шестеро громадян України.

Згодом з’ясувалося, що 33-річний водій вже 4 роки перебуває на психіатричному лікуванні. Його затримали свідки аварії та передали поліції. Чоловік раніше не був судимий та мав водійські права. Водія доставили до ізолятора тимчасового тримання, перевірили на алкоголь та наркотики. Їх у крові не виявили. Як пише видання, водій пояснив поліції, що виїхав на тротуар, бо йому здалося, що за ним хтось женеться.

На 33-річного водія, який спричинив ДТП, у суботу, 2 березня, склали чотири протоколи. Він відповідатиме за спричинення ДТП, замах на вбивство багатьох людей, втечу з місця події та нанесення травм. Водій дав пояснення та визнав свою провину. Зараз ці заяви перевірятимуть слідчі. Йому загрожує довічне ув'язнення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності