• Головна
  • Світ
  • LP перепросили в українців за відео в худі з прапором РФ

LP перепросили в українців за відео в худі з прапором РФ

Скриншот із відео

За їхніми словами, Україна зараз потребує якомога більшої підтримки

Американська виконавиця Лора Перґоліцці, більш ніж відомі   під псевдонімом LP, вибачилися перед українцями за відео в худі з прапором Росії. Відео із вибаченнями LP опублікували у Instagram у середу, 28 лютого.

“Я хочу вибачитися перед моїми друзями та шанувальниками в Україні, які були ображені моїм необдуманим дописом, у якому я подякували деяким російським фанатам за толстовку з моїм логотипом і російським прапором. Я глибоко шкодую, що були байдужими, це була серйозна помилка. Мені дуже шкода. Я хочу чітко дати зрозуміти, що я люблю і підтримую Україну, і завжди буду це робити”, — написали Лора Перґоліцці.

LP зазначили, що Україна через російську військову агресію потребує підтримки більше, ніж будь-коли. Свою публікацію у Instagram Перґоліцці завершили гаслом “Слава Україні”.

Нагадаємо, напередодні Лора Перґоліцці опублікували у Instagram відео в худі із зображеннями російського триколору, корабля та напису “LP Russia Official”. Після цього LP отримали негативні коментарі від фанатів, тож Перґоліцці видалили публікацію. Пізніше LP пояснили, що вони вдячні фанатам по всьому світу, однак тоді за ситуацію із російськими фанатами Перґоліцці не вибачилися.

Довідково. Лора Перґоліцці, які більш відомі під псевдонімом LP, є гендерно-нейтальною американською виконавицею. Широкої популярності Перґоліцці набули у 2016 році із піснею “Lost on You”.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності