• Головна
  • Світ
  • У Литві скасували концерт LP через худі із російською символікою

У Литві скасували концерт LP через худі із російською символікою

У Литві скасували концерт LP через худі із російською символікою

Раніше Лора Перґоліцці виставили відео з подякою російському фанклубу за худі з триколором

У литовському місті Каунас скасували концерт Лори Перґоліцці, відомих під псевдонімом LP. Це сталося після того, як вони   опублікували відео і подякували російським фанатам за худі із триколором та написом «LP Russia Official». Концерт мав відбутися 4 березня, втім тепер виступ LP скасували, повідомив литовський мовник LRT у вівторок, 27 лютого.

«Цим рішенням ми хочемо звернути увагу як LP, так і інших артистів, які планують заходи в Литві, що ми не будемо терпіти меседжів на підтримку країни-агресора», — заявив керівник заходів на «Жальгіріс-Арені», де 4 березня мав відбутися концерт LP.

Що відомо про інцидент?

У понеділок, 26 лютого, Лора Перґоліцці опублікували у Instagram відео в худі із зображеннями російського триколору, корабля та напису «LP Russia Official». Після цього LP отримали негативні коментарі від фанатів, тож Перґоліцці видалили публікацію. Пізніше LP пояснили, що вони вдячні фанатам по всьому світу: «І я знаю, що є багато українських біженців у Балтиці, я хочу, аби мої українські фанати знали, як сильно я вас підтримую. І я завжди підтримую вас і люблю», — сказали Лора Перґоліцці. За ситуацію із російськими фанатами LP не вибачилися.

Довідково. Лора Перґоліцці, які більш відомі під псевдонімом LP, є гендерно-нейтальною американською виконавицею. Широкої популярності Перґоліцці набули у 2016 році із піснею «Lost on You». LP неодноразово виступали в Україні та після початку повномасштабного вторгнення висловлювали підтримку українцям.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності