• Головна
  • Світ
  • Один з найдовших у світі: у Німеччині з’явився новий пішохідний підвісний міст (відео)

Один з найдовших у світі: у Німеччині з’явився новий пішохідний підвісний міст (відео)

Один з найдовших у світі: у Німеччині з’явився новий пішохідний підвісний міст (відео)

Новий підвісний пішохідний міст на гірськолижному курорті Віллінген у Гессені став найдовшим у Німеччині та одним із найдовших у світі.

У Німеччині з'явилася нова туристична пам'ятка - на початку липня на гірськолижному курорті Віллінген у Гессені відкрили для пішоходів 665-метровий підвісний міст Скайвок Віллінген (Skywalk Willingen).

Про це пише DW.

Це найдовший такий міст у Німеччині та один із найдовших у світі. Він простягнутий між двома схилами біля трампліна Мюленкопфшанце (Mühlenkopfschanze) - місця проведення етапів Кубків світу зі стрибків на лижах.

Планування та реалізація проєкту зайняли понад п'ять років, а вартість перевищила чотири мільйони євро. Міст звела будівельна фірма зі Швейцарії. Він спроєктований у так званому тибетському стилі - не має жодних компонентів або опор, що підносяться, а вільно простягається над долиною.

Його максимальна висота над поверхнею - 100 метрів, ширина - 1,3 метра, вага - 125 тонн. Конструкція здатна витримати пориви урагану другої категорії - до 177 кілометрів на годину.

На мосту одночасно може перебувати до 750 осіб. Контроль за цим здійснюється в автоматичному режимі. Доступ з велосипедами, дитячими візочками та домашніми тваринами забороняється. 

Вартість квитка для дорослих становить 11 євро, для дітей - 8,5 євро. Влада очікує, що міст приверне до регіону додатково до 100 тисяч відвідувачів на рік, а загальна кількість ночівель у місцевих готелях може збільшитись на 350 тисяч щорічно. 

Нагадаємо, у Німеччині відкрили перше відділення «Нової пошти».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності