• Головна
  • Світ
  • Тіло монахині після смерті залишилось нетлінним: що відомо про диво

Тіло монахині після смерті залишилось нетлінним: що відомо про диво

Тіло монахині після смерті залишилось нетлінним: що відомо про диво

Жінка померла чотири роки тому

Невелике сільське містечко Міссурі Гауері у США стало несподіваним місцем паломництва після того, як на ексгумованому тілі черниці не було видимих ​​ознак розкладання через чотири роки після її поховання.

Про це повідомив New York Post.

Сотні людей стікаються до міста в 40 милях на північ від Канзас-Сіті, щоб помилуватися добре збереженим тілом сестри Вільгельміни Ланкастер, і багато хто називає це «чудом у Міссурі».

Ланкастер, коли їй було 70, заснувала сестер бенедиктинок Марії, Королеви Апостолів. Вона померла у травні 2019 року у віці 95 років, повідомляє Католицьке інформаційне агентство. Бенедиктинські черниці викопали труну своєї засновниці, щоб перенести її під вівтар у каплиці монастиря, що є звичаєм

«Персонал кладовища сказав нам, що в цих умовах очікуються лише кістки, оскільки сестру Вільгельміну поховали без бальзамування та в простій дерев’яній труні», — сказала одна черниця Newsweek.

Але коли настоятелька Сесілія Снелл подивилася крізь тріщину в труні, вона сказала, що побачила «абсолютно неушкоджену ногу в шкарпетці, яка виглядала так само, як коли ми її ховали».

Нагадаємо, науковці стверджують, що знайшли стару версію глави Біблії, яка була захована під розділом тексту протягом більш ніж 1 500 років. Текст є розширеною версією 12-го розділу Євангелія від Матвія.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності