• Головна
  • Світ
  • У підмосковному лісі упав безпілотник: звинувачують Україну

У підмосковному лісі упав безпілотник: звинувачують Україну

У підмосковному лісі упав безпілотник: звинувачують Україну

Як стверджують проросійські Telegram-канали, БПЛА, що впав, нібито виявився UJ-22 Airborn українського виробництва, довжиною 3,5 метра

У Росії в Підмосков'ї впав безпілотник із 17 кілограмами вибухівки. Росіяни стверджують, що БПЛА нібито українського виробництва.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

«Безпілотника виявила місцева мешканка в лісовому масиві неподалік Ногінська вдень 23 квітня. Вона повідомила поліцію, що за 300 метрів від свого будинку знайшла великий літальний апарат», - йдеться в повідомленні.

Як стверджують проросійські Telegram-канали, БПЛА, що впав, нібито виявився UJ-22 Airborn українського виробництва, довжиною 3,5 метра.

«Зважаючи на все, у нього закінчилося паливо в баку. Усередині дрону було виявлено близько 30 брикетів масою по 570 г з вибуховою речовиною всередині», - допускають росіяни.

Також стверджується, що імовірно безпілоіник «був споряджений зарядами C-4».

«Вибухотехнікам довелося працювати на місці падіння дрону близько 5 годин. Звідки було запущено безпілотника - поки що невідомо», - додають в мережі.

У повідомленні також йдеться, що безпілотник виявила місцева мешканка, яка вранці 23 квітня пішла до лісу хоронити своє померле кошеня. На зворотному шляху вона і натрапила на літальний апарат. При цьому 35-річна жінка злякалася викликати поліцію (вона подумала, що її можуть оштрафувати за те, що вона ходила до лісу та ховала там тварину). Крім того, вона вирішила, що це «чиясь іграшка» і просто скинула фотографії дрона у чат садового товариства. Вже тільки через дві години один з учасників чату зателефонував поліцейським.

Нагадаємо, в Росії за день померло аж два депутати Держдуми.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності