• Головна
  • Світ
  • За вбивство колишнього бойфренда жінка отримала довічне ув’язнення

За вбивство колишнього бойфренда жінка отримала довічне ув’язнення

Вбивство
Фото: pexels

У США 24-річна жінка вбила колишнього

У штаті Массачусетс 24-річну жінку, яка вбила свого колишнього хлопця та однокласника, засудили до довічного ув’язнення.

Про це пише NBC Boston.

Джулію Енрайт у листопаді визнали винною у вбивстві другого ступеня у смерті 20-річного Брендона Чікліса.

За словами правоохоронців, убивство було спланованим саме як «подарунок» для нового хлопця Джонатана Лінда. Перед вбивством вона надіслала йому смс-повідомлення із запитанням: «Як ти гадаєш, ми можемо додати бульбашки в криваву ванну?».

Прокурори вказали на записи в її щоденнику, де вона писала: «Я маю невгамовну цікавість вбити людину», і згадувала про захоплення смертю, використовуючи скелети мертвих тварин, щоб побудувати те, що вона назвала «кістковим мистецтвом».

Енрайт сказала присяжним на суді, що все це була дише її фантазія. Також вона підтвердила, що мала намір зайнятися сексом із Чіклісом того дня, але передумала, і він спробував її змусити. Саме тому вона, начебто, завдала йому кілька ножових поранень.

Останки убитого молодого чоловіка були знайдені через кілька тижнів після вбивства в Рінджі, штат Нью-Гемпшир. Його тіло було загорнуте в ковдру, брезент і простирадло і запаковане у два мішки для сміття, запечатані скотчем.

Нагадаємо, на Рівненщині чоловік зарізав свою вагітну дружину.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності