• Головна
  • Україна
  • Знайду, зґвалтую, а потім вб’ю: кур’єр мережі доставок погрожує замовниці

Знайду, зґвалтую, а потім вб’ю: кур’єр мережі доставок погрожує замовниці

Знайду, зґвалтую, а потім вб’ю: кур’єр мережі доставок погрожує замовниці

Через те що дівчина відмовилася з ним знайомитися, він почав стежити за нею

У Києві екскур'єр Glovo переслідує та загрожує зґвалтуванням та вбивством замовниці.

Про це повідомили користувачі в соцмережах.

25-річна дівчина замовила продукти через службу доставки Glovo у Києві. Прибувши на зазначену адресу кур’єр віддав дівчині посилку, однак попрощатися з нею не зміг. Хлопець спершу висловлював своє захоплення дівчиною, однак вона відмовилась знайомити та продовжувати спілкування. Потім він став стежити за киянкою, дзвонити та писати їй з різних акаунтів, надсилати фото свого статевого органу. Хлопець намагався зламати її акаунти та мобільний банкінг. Згодом він почав погрожувати їй згвалтуванням та вбивством.

Після розголосу інциденту стало відомо особу кур’єра. Найімовірніше них є 23-річний хлопець на ім’я Олег Кушка. Про це дівчині повідомили у відділку поліції. Як виявилось згодом, дівчина була не єдиною жертвою погроз кур’єра Glovo. Щонайменше відомо вже про чотирьох киянок.

Постраждала вже написала заяву про погрози в поліцію та звернулася в адміністрацію мережі Glovo. Однак, представники компанії у відповідь «частіше їм «нагадувати» про цю ситуацію, бо вони можуть забути про заяву». Кур’єра звільнили після звернення постраждалої.

Зазначимо, що працівники мереж доставки мають всі ваші дані (номер телефону, дані банківських карток, адресу проживання і тд.). Закликаємо бути обачними при замовленні подібних послуг.

Нагадаємо, підлітки, які зґвалтували 14-річну подругу на Закарпатті, можуть залишитися без покарання. Справа набула широкого розголосу, й до розслідування долучився Офіс Генпрокурора України.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності