• Головна
  • Світ
  • У Польщі українець хотів вкоротити собі віку, але останньої миті передумав

У Польщі українець хотів вкоротити собі віку, але останньої миті передумав

У Польщі українець хотів вкоротити собі віку, але останньої миті передумав

Про наміри українця поліцію повідомив випадковий свідок

У Польщі українець намагався вкоротити собі віку, але в останній момент передумав.

Про це пише ukrayina.pl., посилаючись на сайт tuwroclaw.com.

Повідомлення надійшло до поліції в суботу ввечері, 1 квітня. Коли поліцейські приїхали, чоловіка на місці вже не було. Розпочалися пошуки його в річці.

Після 17:00 свідок помітив чоловіка, який стояв за поручнями, і зателефонував правоохоронцям. Він був упевнений, що цей чоловік збирався стрибнути в Одер.

Поліцейські відділку поліції у Вроцлаві негайно вирушили у вказане місце. Чоловіка на мосту вони вже не знайшли, але свідок повідомив, що він до того часу вже стрибнув у Одерський судноплавний канал.

«Через деякий час правоохоронці помітили чоловіка, який з усіх сил намагався втриматися на поверхні води, тож одразу вжили заходів. Недовго думаючи та ризикуючи власним життям, вони побігли з набережної до води та стрибнули в річку. Невдовзі офіцерам вдалося витягнути чоловіка на берег, де йому надали домедичну допомогу, зокрема забезпечили тепловий комфорт для запобігання подальшому охолодженню тіла потерпілого», — повідомив Рафал Ярзаб з пресслужби поліції Вроцлава.

Чоловік, який стрибнув у річку, виявився 25-річним українцем. Поліцейські опікувався зневіреним громадянином України до приїзду швидкої допомоги. Потім його доставили до лікарні, де йому надають спеціалізовану допомогу.

Нагадаємо, у Польщі українець вистрибнув з вікна лікарні. А наступного дня його знайшли мертвим.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності