• Головна
  • Світ
  • Донька Путіна моніторить соцмережі росіян віком від 18 до 35 років: про що говорять ці дослідження

Донька Путіна моніторить соцмережі росіян віком від 18 до 35 років: про що говорять ці дослідження

Донька Путіна моніторить соцмережі росіян віком від 18 до 35 років: про що говорять ці дослідження

Висновки дослідження були озвучені на нараді держмедіацензора «Роскомнагляду».

36-річна Катерина Тихонова, донька президента РФ Владіміра Путіна проаналізувала акаунти 70 мільйонів росіян віком від 18 до 35 років у соціальних мережах. Вона дійшла висновку, що вони «недостатньо лояльні до її батька».

Про це пише Daily Mail.

Екстанцівниця, яка стала мультимільйонеркою, Катерина Тихонова очолює Інститут «Іннопрактика» в Москві. Її дослідники з’ясували, що «патріотизму» явно не вистачає поколінню, яке втратило своїх чоловіків у кривавій війні Росії проти України. Також вони скаржилися, що існує відсутність єдності серед численних етнічних груп Росії.

Так, керівниця проєкт Лайма Лемер нарікала, що молодим росіянам, які прожили більшу частину свого життя під правлінням Путіна, бракує «традиційних цінностей», необхідних для стабільного суспільства. Ці висновки були озвучені на нараді держмедіацензора «Роскомнагляду».

Водночас Микола Лішин, заступник начальника департаменту інформаційних систем Міноборони РФ, звинуватив Захід у «забрудненні російського цифрового світу». За його словами, знищення духовних і моральних цінностей у Росії є «спеціальною військовою гібридною операцією». Нібито, це почалося з «цифрової колонізації» РФ західними компаніями соціальних мереж.

Зазначається, що Катерина Тихонова є другою дочкою Путіна від колишньої дружини російського диктатора Людмили Путіної. Тихонову призначили очільницею групи, яка контролює імпортозаміщення, щоб уникнути західних санкцій. Також дехто припускає, що Тихонова незабаром увійде в російську політику.

Її першим чоловіком був наймолодший російський мільярдер Кирило Шамалов, син близького соратника Путіна Миколи Шамалова, який розбагатів після отримання частки в банку «Росія».

Натомість її нинішній партнер – 53-річний Ігор Зеленський, колишній керівник Баварського державного балету. Коли він перебував у Мюнхені, вона здійснювала регулярні таємні поїздки на приватному літаку до Мюнхена у супроводі державної охорони.

Також відомо, що вона віддає перевагу «вампірській підтяжці обличчя» — засобу краси, який свого часу популяризувала Кім Кардашьян. Зокрема, її кров було видалено, потім оброблено та введено під шкіру під час процедури, яка коштувала 4 310 фунтів стерлінгів за сеанс. Крім того, Тихонова пройшла процедуру ботокса та зробила ін’єкції гіалуронової кислоти, щоб усунути зморшки на лобі та зморшки на роті.

Нагадаємо, у ЗМІ показали, як виглядає будинок, де живе коханка Путіна Аліна Кабаєва.

Новини світу

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності