• Головна
  • Світ
  • У Британії жінка з деменцією спровокувала ДТП, в якій загинуло немовля

У Британії жінка з деменцією спровокувала ДТП, в якій загинуло немовля

У Британії жінка з деменцією спровокувала ДТП, в якій загинуло немовля

Її визнали неосудною

У Великій Британії в трагічній ДТП від «катастрофічної черепно-мозкової травми» загинуло 5-місячне немовля, винуватцем автопригоди стала жінка з деменцією.

Про це повідомляє Metro.uk.

Мати маленького Луїса Торольда гуляла з сином та везла його в колясці вздовж тротуару біля шосе.

В один момент у матір та немовля влетів бус, що спричинило загибель немовляти, а матір отримала серйозні поранення, провела 10 днів в комі і 118 днів в лікарні загалом.

Бус Renault Master був змушений виїхати з дороги на тротуар після того, як на зустрічну смугу виїхала Mazda 2 під кермуванням 75-річної Шелаг Робертсон, яка поверталася додому з шопінгу — на момент аварії жінка страждала на недіагностовану деменцію.

Літню жінку виправдали через неосудність.

«Луї був наймилішим, найщасливішим, найрадіснішим і найкрасивішим немовлям. У Луїса вкрали його майбутнє і весь його потенціал», — кажуть опікуни Луї.

Після його смерті сім’я малюка заснувала Фонд Луїса Торольда, який проводить кампанію за безпечніші дороги для юних пішоходів.

«Луїс буде жити. Його спадщина в тому, що одного дня нікому не доведеться мати справу зі смертю дитини на дорогах Британії», — додали його батьки.

Після цього інциденту у Британії закликають не сідати за кермо тих, хто має сумніви у своїх навичках, а також контролювати своїх родичів, які через вік чи стан здоров’я можуть бути небезпечними на дорогах.

Нагадаємо, біля берегів Единбургу, у Шотландії, частково перекинулося велике судно. Є інформація про жертви.

Новини світу

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності