• Головна
  • Світ
  • Дональда Трампа можуть заарештувати: політик розповів, коли це може статись

Дональда Трампа можуть заарештувати: політик розповів, коли це може статись

Дональда Трампа можуть заарештувати: політик розповів, коли це може статись

Трамп не уточнив, які звинувачення йому висувають

Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що очікує свого арешту у вівторок 21 березня у справі, порушеній окружною прокуратурою Манхеттена. Водночас він закликав своїх прихильників розпочинати протестувати.

Про це пише Reuters, посилаючись на публікацію у соцмережі Truth Social.

Зокрема, Трамп заявив, не надавши доказів, що «незаконні витоки» з офісу окружного прокурора Манхеттена вказують на те, що його заарештують. Втім він не уточнив, які будуть звинувачення.

«Протестуйте, поверніть нашу націю!» – сказав Трамп.

Зазначимо, що Офіс окружного прокурора Манхеттена Елвіна Брегга на початку цього року почав представляти докази великому журі, яке розслідує виплату 130 тисяч доларів, яку Майкл Коен, колишній особистий адвокат Трампа, зробив порнозірці Стормі Деніелс наприкінці виборчої кампанії Трампа у 2016 році.

Деніелс, справжнє ім'я якої Стефані Кліффорд, каже, що десять років тому у неї був роман із Трампом. Останній натомість заперечує це.

Додамо, що Трамп був президентом США від Республіканської партії з 2017 по 2021 рік й заявив, що подав заявку на повернення в Білий дім на президентських виборах у США у 2024 році.

Нагадаємо, 8 листопада 2022 року у США пройшли проміжні вибори до Конгресу. На них Республіканська партія Трампа отримала більшу кількість місць у Палаті представників, однак у Сенаті партія демократів Байдена зберегла баланс сил.

Новини світу

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності