• Головна
  • Світ
  • П’яний росіянин хамив прибиральниці: з’явилися нові подробиці бійки між російськими та українськими футболістами у Туреччині (відео)

П’яний росіянин хамив прибиральниці: з’явилися нові подробиці бійки між російськими та українськими футболістами у Туреччині (відео)

Також у мережу потрапило відео сутички футболістів

З’явилися нові деталі бійки між українськими та російськими футболістами у Туреччині. Зокрема, гравець закарпатського «Миная» заступився за прибиральницю, якій хамив п’яний росіянин.

Про це повідомляє Telegram-канал «Бомбардир»

«Це Данило Колесник - нападник «Миная». Саме він заступився за прибиральницю в турецькому готелі, якій хамив росіянин. Футболіст «Шинніка» був у «неспортивному стані» і обригав туалет. Після цього почав поводити себе дуже некрасиво по відношенню до жінки, яка працює в готелі. Колесник за неї вступився і почалась бійка. Далі ви вже знаєте!», - йдеться у повідомленні.

Натомість згодом у соцмережах опублікували відео сутички українських та російських футболістів у коридорі турецького готелю.

Нагадаємо, 13 лютого в готелі «Royal Seginus» у Туреччині сталась масова бійка між українськими та російськими футболістами — ФК «Минай» з-під Ужгорода та ярославського «Шинніка». Російське видання «Baza» писало, нібито представники закарпатського клубу вимагали від росіянина з «Шинніка» співати український гімн, після чого стався конфлікт. Крім того, за версією росЗМІ, через деякий час українські футболісти побили одного гравців російського клубу в ліфті, а коли приїхали на поверх — сталась масова сутичка з ярославськими футболістами, які стояли там.

На місце події викликали поліцію та медиків, в готелі на постійній основі чергують охоронці та правоохоронці.

Новини світу

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності